Aanvullende maatregelen Plaza Sportiva

2 december 2021 | Nieuws

Hoewel we gister hebben gemeld dat de anderhalve meter niet van toepassing is binnen de sportschool, is vandaag vanuit onze branchevereniging gecommuniceerd dat dit anders opgevat kan worden en zij roepen ons op om de anderhalve meter weer van toepassing te laten zijn binnen de club.

We hebben hier moeite mee omdat op de website van de Rijksoverheid valt te lezen dat tijdens training de anderhalve meter niet van toepassing is. In combinatie met het scannen van de QR-code kunnen wij ons beter vinden in dat standpunt dan in de oproep van onze branchevereniging. Onduidelijkheid alom dus en kies dan maar eens de goede weg…

Omdat veel van onze leden vragen stellen over dit onderwerp en hun zorgen uiten over aantallen in combinatie met afstand hebben we ervoor gekozen de aantallen in de groepslessen weer aan te passen. Dit laten we echter niet per direct ingaan omdat we geen leden willen teleurstellen die al een plek in de komende dagen hebben gereserveerd. Als we nu aantallen aanpassen dan moeten we leden gaan afbellen en dat doen we liever niet.

Vanaf zaterdag zijn de aantallen weer aangepast in de Sportivity app. We zullen vanzelfsprekend lessen blijven toevoegen zodat we jullie allemaal een plek kunnen bieden in je favoriete les.

Op het bord bij de entree komt nu dus te staan:

  1. Mondkapje voor
  2. Handen wassen
  3. QR-code en ID paraat s.v.p.
  4. Houd 1,5 meter afstand

Maar blijf lachen en houd de moed erin!

 

Excuus voor de onduidelijkheid, blijf bewegen!