Carrière

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar uniek talent! Ook als we geen vacature open hebben staan. Stuur je open sollicitatie naar welkom@plazasportiva.nl.

Open Gym Coach

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Als Open Gym Coach ben jij het gezicht van de gym vloer van Plaza Sportiva! Je bent een full focus service gerichte gastheer/gastvrouw met oog voor detail. Je ziet in één oogopslag wat er gaande is in de club. Of het nu dat lid is die extra hulp nodig heeft bij het juist uitvoeren van een oefening, of wellicht diegene die behoefte heeft aan een sociaal praatje. Deze leden zelfs tegelijkertijd de gewenste aandacht geven is voor jou geen enkel probleem! Terwijl alle aandacht naar de leden gaat ontgaat jou ook die volle prullenbak niet. Jij ziet namelijk wat er nodig is om de gym optimaal te laten shinen!

Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer dan direct door je cv, inclusief foto en een korte motivatie te sturen naar Stefan van der Horn: stefan.vanderhorn@plazasportiva.nl 

Front-Office Host(ess)

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team van frontoffice hostessen komt versterken. Als front office host(ess) ben jij het gezicht van Plaza Sportiva! Je bent een full focus service gerichte host(ess), een horecatopper en een administratieve heldin met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Een cappuccino in bestelling, leden met vragen aan de balie en een rinkelende telefoon… Hier draai jij je hand niet voor om. Zelfs niet wanneer dit tegelijkertijd gebeurt! Met een lach op je gezicht sta je onze leden te woord, geef je kundig advies, plan je afspraken in en voorzie je iedereen aan de bar van koffie, gember thee of bijvoorbeeld een proteïne shake of een verse smoothie door jou gemaakt.

De functie

Jij hebt het eerste contact met onze (potentiële) leden. Je ontvangt (potentiële) leden en zorgt dat zij alle informatie krijgen die zij nodig hebben. Je bent het aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen tijdens hun bezoek. Daarnaast voer je administratieve taken uit, beantwoord je e-mail en telefoontjes en bedien je onze leden in de horeca.

Jij bent:
– Spontaan;
– Representatief;
– Stressbestendig;
– Flexibel;
– Zelfstandig;
– Pro-actief;
– Servicegericht;

Jij hebt:
– Vergelijkbare aantoonbare ervaring;
– Een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
– Een goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift)
– Een stralende glimlach!

Wat bieden wij je?
Wij bieden je een afwisselende baan voor 16 tot 24 uur in de week in een informele werksfeer. In je vrije tijd mag je gratis sporten in de meest complete leefstijlclub van Groningen. Het salaris is conform de fitnessbranche.

Ben jij de duizendpoot en aanpakker die we zoeken, solliciteer dan direct door je cv, inclusief foto en een korte motivatie te sturen naar tami.nicholson@plazasportiva.nl