Compensatie

Compensatieregeling voor sluiting 3.

Veel sneller dan verwacht zijn we weer open! En dat is heel goed nieuws, want bewegen, sporten en ontspannen is essentieel, zeker in deze tijd.

We hebben gezocht naar een compensatieregeling die aansluit bij de compensaties die we voorheen hebben aangeboden. Een die jou eerlijk tegemoetkomt, maar die er ook voor zorgt dat wij niet in acute financiële problemen komen.

Mocht je in aanmerking willen komen voor de compensatie van sluiting 3, laat het ons dan vòòr 7 februari weten.

Vul je naam en emailadres in op onderstaand formulier en we nemen na 7 februari contact met je op.

Indien we geen reactie van je ontvangen, gaan we ervan uit dat je kiest voor de optie om ons volledig te steunen en geen compensatie nodig te vinden.

De kortingen

We geven je de volgende vier opties als compensatie:

  • 0%

Indien je ruim voldoende gebruik hebt gemaakt van onze alternatieve diensten en onze club wilt steunen, kun je ervoor kiezen geen compensatie te ontvangen. Kies je voor deze optie: dit waarderen we enorm. Ontzettend bedankt!

  • 25%

Als je ruim voldoende gebruik hebt gemaakt van onze alternatieve diensten, maar ook graag een compensatie wilt, snappen we dat ook. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 25% korting.

  • 50%

Wil je liever wat meer compensatie? Dan kun je kiezen voor 50% korting. Bijvoorbeeld als je maar weinig gebruik hebt gemaakt van onze alternatieve diensten.

  • 75%

We snappen dat niet iedereen behoefte heeft aan onze alternatieve diensten. Online is toch een hele andere beleving dan in de club. In dat geval zou je kunnen kiezen voor deze optie.

Selecteer de gewenste compensatie.

Hoe wil je gecompenseerd worden?

10 + 10 =