header_20

Van maandag t/m vrijdag kun je bij Plaza Sportiva terecht voor een vers bereide maaltijd.

Elke week bereidt Laifood een lekkere en verantwoorde maaltijd. Vanaf de zondag daarvoor kun je op haar website zien wat er op het menu staat. We raden je aan om even te reserveren, want op is op! Reserveren kan telefonisch via (050) 850 80 50 of op de club. Je kunt hierbij ook een tijd opgeven zodat je eerst lekker kunt sporten en direct daarna aan je herstel kunt beginnen. Benieuwd naar het menu van deze week? Klik dan hier.

Laifa Vos-Man is per 4 januari gestart met haar bedrijf Laifood vanuit de keuken van Plaza Sportiva. Na een jaar vanuit haar eigen huis met cateringwerkzaamheden bezig geweest te zijn was het voor haar een stap vooruit.

Op alle doordeweekse dagen zal Laifood aanwezig zijn om overdag een kleine lunch en ‘s avonds een daghap aan te bieden. Lekkere, gezonde maaltijden met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Het aanbod in de avond wordt standaard uitgebreid met een wisselende maaltijdsalade. Tevens kunnen alle maaltijden ook als take-away thuis worden genuttigd!

Gezonde fruit- en groentesmooties zijn ook een onderdeel van de kaart.

Ook is het mogelijk om Laifood in te schakelen voor cateringwerkzaamheden. Heb je thuis of op je werk een maaltijd of bijvoorbeeld borrelhapjes nodig laat geef dit dan door!

Van een complete Indische rijsttafel tot Italiaanse antipasti of Spaanse tapas, Laifood is van alle markten thuis! Benieuwd wat er deze week op het menu staat? Klik dan hier.

Laifa Vos-Man

info@laifood.nl

06-20397501

laifood