DeFitnessHub050

15 maart 2023 | Nieuws

Sinds begin dit jaar hebben de personal trainers Martijn Lieben en Marco Nijland een podcast gelanceerd waarin ze veel kennis, ervaringen en informatie delen.

Naast personal trainer is Martijn specialist binnen alle aspecten van Groepsfitness. Hij is zelfs een hele tijd actief geweest bij Les Mills National Trainers Team.
Marco Nijland is naast personal trainer al jarenlang docent. Hij heeft ondertussen al honderden cursisten gehad die hij heeft opgeleid tot personal trainer.
Samen hebben ze 40 jaar ervaring in de fitnessbranche en dat willen ze graag delen met de hele wereld middels hun Podcast DeFitnessHub050!

Zo is er een podcast over intermittent vasten, de gevolgen van slaapapneu, hoe blijf je zelf gemotiveerd om te blijven trainen en meer!
Ook hebben ze andere professionals te gast waaronder Marco Peters (directeur Plaza Sportiva), Sterre (personal trainer en HIT instructrice bij Plaza Sportiva), Daan (personal trainer en instructeur bij Plaza Sportiva) en zo komen er meer personeelsleden van Plaza Sportiva aan het woord.

Daarnaast zijn er ook andere gasten die worden uitgenodigd zoals verschillende fitnessondernemers, klanten, ervaringsdeskundigen en onderzoekers.

Wij vinden het super interessant en willen jullie graag uitnodigen om eens te luisteren naar hun podcast die te vinden is op Spotify onder de naam ‘Defitnesshub050’.
Elke week komt een nieuwe aflevering online.

Binnenkort zal je ze ook aantreffen in de fitnesszaal waarbij ze speciaal voor de leden van Plaza Sportiva een live Q&A zullen gaan doen. Heb je een leuke vraag of gespreksonderwerp voor hun stuur dan een mailtje naar Marco@deFitnesshub050.nl.