header_13

Ik begeleid je naar een gezondere leefstijl

Voeding speelt een belangrijke rol in ons leven. Denk maar aan het plezier en genot dat eten en drinken ons geeft. Niet voor niets zijn aan belangrijke feestdagen speciale gerechten of lekkernijen gekoppeld en vieren we een feest met lekker eten en drinken. Een gezonde voeding heeft invloed op je herstel tijdens of na ziekte en kan ook bepalend zijn voor je prestatievermogen bij sport. De diëtist is bij uitstek de deskundige om je te helpen op het gebied van voeding en gezondheid. Ze zorgt ervoor dat je je beter voelt, dat je behandeling beter aanslaat en dat je – zo mogelijk – beter wordt.

OVER VOEDINGSBUREAU YVONNE HOLLANDER

Mijn naam is Yvonne Hollander, ik ben diëtist, sportinstructrice en eigenaar van Voedingsbureau Yvonne Hollander. Met mijn praktijk ben ik gevestigd binnen Plaza Sportiva. Ik ben deskundige op het gebied van voeding en sport bij gezondheid en ziekte. In mijn praktijk kun je hiervoor terecht voor een op maat gemaakt advies en begeleid ik je naar een gezondere leefstijl.Dat een diëtist kan helpen bij het afvallen, is vrijwel bij iedereen bekend. Dit is echter een klein gedeelte van het werkveld. Met al jouw vragen over voeding kun je bij mij terecht. Ik kan ik je o.a. helpen bij het aanpassen van jouw voedingspatroon in de volgende situaties:

VOEDINGSADVIES BIJ:

 • Allergie
 • Diabetes type 1 en 2, hart- en vaatziekten, COPD
 • Gezonde voeding
 • Maag- en darmproblemen, FODMAP
 • Oncologie
 • Ondergewicht en overgewicht
 • Sportprestaties, blessure en herstel
 • Te hoog cholesterolgehalte, te hoge bloeddruk
 • Vegetarische en veganistische voeding
 • Voedingsproblematiek bij kinderen (tot 18 jaar Gratis)
 • Zwangerschap

Ik maak een individueel voedingsplan, een voedingsplan dat is aangepast aan jouw leefstijl, doel en voorkeuren. Tevens kan ik je begeleiden in het proces van gedragsverandering. Vaak weten we immers wel wat gezond is, maar is het inpassen in het eigen gewoontepatroon het probleem.Mijn uitdaging is om op een praktische manier meer inzicht te geven en handvatten te bieden om jouw voedingspatroon en leefstijl op de lange termijn te veranderen en vol te houden.

Soms is een bredere aanpak nodig. Om een zo goed mogelijke begeleiding te geven werk ik indien nodig multidisciplinair met  een fysiotherapeut, huisarts en/of psycholoog.

Maak een afspraak met Yvonne Hollander

 

GRATIS INLOOPSPREEKUUR OP MAANDAG VAN 17.30 – 18.30 UUR ZONDER AFSPRAAK!Dieetadvisering wordt vergoed door je basis- zorgverzekering

CONTACT                                                                                                                 

Website: www.yvonnehollander.nl 

Mail: info@yvonnehollander.nl

Tel: 06-20164588VOLG MIJ

Afbeeldingsresultaat voor facebook iconAfbeeldingsresultaat voor instagram

Afbeeldingsresultaat voor twitter