Eerste bijeenkomst Fit met Plaza Sportiva is een feit!

3 mei 2022 | Nieuws

Twee weken geleden hadden we Fit met Plaza Sportiva aangekondigd, een 10-weeks leefstijlprogramma om samen, vanuit een breder perspectief naar gezondheid te kijken en de eigen leefstijl te verbeteren. Onder begeleiding van Lutske (Leefstijlcoach) worden er verschillende gezondheidsthema’s behandeld en komen de deelnemers actief in beweging.

Inmiddels is de eerste bijeenkomst van Fit met Plaza Sportiva een feit! De deelnemers doen in groepsverband veel kennis op met betrekking tot een gezonde leefstijl maar daarnaast wordt het mentale aspect zeker niet overgeslagen. Hoe stel je doelen, hoe krijg je of behoud je motivatie en veel meer komt aanbod.
Naast het opdoen van kennis en dit leren toe te passen in je dagelijkse leven, wordt er ook lekker bewogen in de buitenlucht! De deelnemers krijgen een ruime kijk op gezonder leven én bewegen.
Super leuk én leerzaam.

Had je je nog niet aangemeld maar lijkt het je tóch interessant om deel te nemen?
Er zijn nog een paar plekken beschikbaar! Dus stuur een mailtje naar lutske.devries@plazasportiva.nl om je aan te melden of om nog wat extra informatie te krijgen.
Hieronder volgt een kleine sfeer impressie van de eerste bijeenkomst.