Fit met Plaza Sportiva

19 april 2022 | Nieuws

Wil jij werken aan een gezondere leefstijl? Dan zoeken we jou!
Maak GRATIS kennis met het unieke programma “Fit met Plaza Sportiva”.

Fit met Plaza Sportiva is een 10-weeks leefstijlprogramma en is in het leven geroepen om samen met leden van Plaza Sportiva, vanuit een breder perspectief naar gezondheid te kijken en de eigen leefstijl te verbeteren. Onder begeleiding van Lutske (Leefstijlcoach) worden er verschillende gezondheidsthema’s behandeld en komen de deelnemers actief in beweging. Het doel is om bewustwording te creëren en inzicht te geven in het eigen gedrag om vervolgens tools en handvatten aan te reiken om het eigen gedrag positief te beïnvloeden.

Tijdens de kennis- en beweegsessies worden er praktische handvatten en manieren aangereikt die de deelnemers helpen om kleine stappen te zetten richting verandering (óók op lange termijn) en die toegepast kunnen worden in het dagelijks leven. Zoals bijvoorbeeld het maken van realistische en haalbare doelen voor jezelf of het aanleren van laagdrempelige beweegoefeningen voor als je meer wilt gaan bewegen.

In de overtuiging dat gezondheid meer is dan een fit lijf en een gezond gewicht is Plaza Sportiva op de achtergrond betrokken bij de ontwikkeling van programma’s die moeten bijdragen aan gezondheidswinst van inwoners uit Groningen. Een voorbeeld van zo’n programma is “Fit met FC Groningen”.

Om dit programma door te ontwikkelen en nog meer mensen te helpen met hun gezondheid zijn we op zoek naar 15 deelnemers die mee willen doen aan het programma. Deelname is gratis (normaal gesproken € 260,- per persoon) maar niet vrijblijvend; je moet bereid zijn om een intake te ondergaan en vragenlijsten in te vullen. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je 10 weken lang actief aanwezig bent tijdens de groepsbijeenkomsten. Deze zijn gepland op donderdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur bij Plaza Sportiva. De eerste bijeenkomst is op donderdag 28 april.

Ben jij net zo enthousiast als ons? Meld je dan aan door je naam, contactgegevens en motivatie te mailen naar lutske.devries@plazasportiva.nl

Wees er snel bij want vol = vol!