header_06

In 30 minuten een complete workout

Henny Burgstra is een van onze leden die gebruik maakt van de eGym-Cirkel. “Dé uitvinding van het jaar. Ik heb normaal gesproken weinig met fitness, want als ik sport, hebben de groepslessen en het zwembad mijn voorkeur. Maar deze cirkel is echt fantastisch. Het verveelt niet, het is heel effectief en in een half uur ben je klaar. Ideaal toch?”

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van acht volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in. Al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via het touchdisplay persoonlijke trainingsinstructies. Daardoor behoren blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

WAAROM TRAINEN OP DE EGYM-CIRKEL?

  • Eenvoudig en veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart
  • Effectieve training, slechts 2 x 30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd en overal inzage in je trainingsresultaat;
  • Fit & vitaal in 30 minuten!
Vraag nu een gratis proeftraining aan om het zelf te ervaren!

FITNESS EN CARDIOFITNESS

Zoals iedereen eigenlijk wel weet, is bewegen gezond voor lichaam en geest. Je gaat je energieker voelen en je krijgt steeds meer zelfvertrouwen. Je wordt vertrouwder met je eigen lichaam en daarnaast behaal je ook nog je gewenste resultaat. Het gaat bij ons niet om spieren kweken of om zo vaak mogelijk te trainen. Het gaat erom dat je je in je eigen lijf mentaal fit, energiek en sterk voelt. Hierbij word je begeleid door onze gediplomeerde fitnessinstructeurs.

Om calorieen te verbranden en je hart en longen te trainen, is cardiofitness heel geschikt. Je kunt kiezen uit loopbanden, crosstrainers, steppers, roeiers, fietsen en nog veel meer. Met de luxe touchscreens kun je tijdens het trainen je favoriete tv-programma bekijken. En aan het eind van de workout kun je je prestatie delen op Facebook. Wil je tijdens het sporten je favoriete muziek luisteren of video’s bekijken op Youtube? Dat kan natuurlijk ook!

Onze trainers geven je graag advies over het gebruik van onze moderne en eenvoudig te bedienen apparatuur.

VIRTUAGYM

Behalve op onze instructeurs, kun je ook een beroep doen op ons online coachings- en trainingsplatform Virtuagym. Dit is het begeleidingssysteem van onze club waarmee wij je nog beter kunnen helpen bij het bereiken van je doelen. Virtuagym biedt trainingsschema’s voor allerlei doelen: afvallen, spieren opbouwen of fit worden. Je kunt je eigen doelen instellen en een persoonlijk voedingsschema laten maken. Je kunt Virtuagym bezoeken op je eigen smartphone, tablet of pc. Maak een afspraak met een van onze instructeurs om je account te activeren, je programma toe te voegen of uitleg te krijgen over Virtuagym.