header_10

Om in beweging te blijven

Fysiotherapie kan je helpen als je klachten hebt die te maken hebben met je houding of je manier van bewegen. Soms ontstaan door het sporten, soms door werk. De fysiotherapeut helpt je met je klachten, en ook om deze in de toekomst te voorkomen. De fysiotherapeut is er voor iedereen, van klein tot groot, van jong tot oud.

Tijdens een afspraak krijg je advies, een behandeling of begeleiding, afhankelijk van je vraag. Je hoeft geen abonnement bij Plaza Sportiva te hebben om gebruik te maken van de fysiotherapie.

In Plaza Sportiva vind je een vestiging van Fysiotherapie Den Ommelanden. De specialisaties die we hier aanbieden zijn: manuele therapie, hartrevalidatie, sportfysiotherapie, echografie, handtherapie, claudicatio, psychosomatische fysiotherapie en oedeemfysiotherapie.

Ook kun je hier terecht voor fitheidsscreening, preventie, behandeling en reïntegratiebegeleiding. Samen met de fysiotherapeut bieden we ook toegespitste trainingen aan. Deze zogeheten curatief fysieke training wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

Inloopspreekuur

Heb je vragen of fysieke klachten, dan kun je als lid van Plaza Sportiva elke donderdag van 17.30 tot 18.30 uur terecht bij het inloopspreekuur. In de schoolvakanties is er geen spreekuur.

Kijk voor meer meer informatie op www.den-ommelanden.nl.