BODYJAM

BODYJAM

Wat is BODYJAM?

BODYJAM bestaat uit een geweldige mix van muziek, cultuur en dans. Het is cardio plezier op zijn best voor iedereen die graag danst en beweegt.

De lessen bestaan uit: Dance, Hip Hop, Drum ‘n’ Bass en Trap. Het programma is opgebouwd uit blokken en elke fase eindigt met een complete dans waarbij je helemaal uit je dak kunt gaan. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek.

Voordelen BODYJAM

  • Dans jezelf fit en verbrand calorieën tegelijkertijd;

  • Verbeter je coördinatie;

  • Verhoog je zelfexpressie;

  • BODYJAM is een feestje, voel je spieren branden!

Voor wie is BODYJAM?

Alle lessen staan bol van de dans workouts met veel herhalingen. Het enige wat je nodig hebt is een gevoel voor ritme en coördinatie, de rest leer je vanzelf tijdens de lessen en van de instructeur. BODYJAM is geschikt voor alle fitnessniveaus. In het begin zal het even wennen zijn om de bewegingen feilloos uit te voeren, maar na een paar lessen ben je verslaafd en ga je mee in het ritme van de groep!

Hoe vaak per week kun je het beste een BODYJAM workout doen?

Zoveel als je wilt! Maar om de beste resultaten te boeken wordt aangeraden om 2-3 keer per week een les te volgen. Zo boek je de beste resultaten en hou je de lessen steeds op een sneller tempo bij. Benieuwd wanneer je BODYJAM kan volgen? Klik dan hier voor ons lesrooster.

Wat heb je nodig voor een BODYJAM les?

Er zijn geen materialen nodig, dus het enige wat je nodig hebt zijn comfortabele sportkleren, goede schoenen, een flesje drinken en een handdoek voor het zweten.