Mis onze speciale eindjaarslessen niet!

9 december 2022 | Nieuws

Het einde van 2022 is inzicht, daarom organiseert Plaza speciale groepslessen voor jullie!
We kick-starten de kerstdagen al op vrijdag 23 december met een speciale XXL Yoga-Flow-Kerst-special gegeven door Joost en Liana. Deze speciale yoga les is dynamisch en uitdagend met aandacht voor adem en ontspanning. Het thema komt uit de mythologie en er zit een verrassingselement in.
Het is een feestelijke inluiding van de kerstdagen dus neem puntmuts mee als je hebt en trek je kerstkleding aan!

We sluiten de kerstdagen af met een vol programma op 2e kerstdag.
2 bodypump lessen van Maurits, 1 speciale BodyAttack van 60 minuten gegeven door Isidor en Chan, Aquafit door Nelleke, Classic Ride door Marleen, een yoga les en een BodyBalance les van Virginia en als kers op de taart een hele bijzondere HIT les, in deze ‘Double Floor’ HIT les is er ruimte voor niet 16 maar 24 deelnemers!
Martijn zorgt voor een uitdagende les waarbij je jouw grenzen op zoekt en de kerstkilo’s gelijk weer kwijt raakt. Inschrijven kan vanaf 72 uur van te voren, wees er snel bij want vol=vol!

31 december sluiten we het jaar relaxed af met een XXL Yoga oudejaarsspecial gegeven door Sarah en Jaqulien. Door reflectie, meditatie, pranayama, flow en creatieve houdingen komen we uiteindelijk tot het maken van je intenties voor het komende jaar. Tot slot sluiten we af met een extra lange eindontspanning om opgeladen 2023 in te gaan!

Tot slot, willen we het jaar sterk beginnen. Joost en Liana gaan op vrijdag 6 januari van 10:00 uur tot 11:30 uur een pittige nieuwjaar les geven waarbij de 108 zonnegroeten uitgevoerd worden. Ontdek waarom het getal 108 zo bijzonder is in yoga en start dit jaar samen met ons! Ga jij deze uitdaging aan?
Goed om te weten, de normale “Slow Flow les” van 09:00 tot 09:45 gaat gewoon door, vooraf aan deze challenge.

Voor al deze lessen kun je vanaf 72 uur voor aanvang van de les inschrijven maar wees er snel bij want vol=vol!