Nieuwe barbells en wijzigingen lesrooster

1 november 2021 | Nieuws

Speciaal voor alle Bodypumpers en Gritters hebben we nieuwe barbells! Misschien heb je ze al gebruikt tijdens je work-out. Omdat we nu meer barbells hebben kunnen we ook weer meer leden toelaten in de grote groepsleszaal. Voor alle lessen in deze zaal geldt nu een maximumaantal van 30 deelnemers. Dit betekent dat een aantal dubbele lessen zijn komen te vervallen, omdat er nu vrijwel voor iedereen een plekje (en barbell ????) is in de zaal.

We zijn druk bezig met de verdere invulling van het groepslesrooster. Uiteraard proberen we waar het mogelijk is alle groepslessen aan te bieden waar de meeste vraag naar is. Dat betekent veel schuiven en puzzelen, maar we hopen jullie allemaal de lessen te bieden op de tijden die jullie het beste uitkomen. Dit is en blijft een uitdaging, maar we kunnen jullie nu alvast het volgende vertellen:

  • Er komen meer vaste HIT lessen (30 of 45 minuten krachtoefeningen met dumbbells en loopband afwisselen) op het rooster, zoals donderdagavond om 19.00 uur en vrijdagochtend om 9.30 uur.
  • Voor Studio Ride (interval spinningles van 30 minuten) zijn er de volgende vaste lessen bijgekomen: maandagavond om 18.30 uur, dinsdagavond om 18.00 uur en donderdagavond om 18.30 uur.