Nieuwe gezichten

15 maart 2022 | Nieuws

De afgelopen tijd zijn er een paar gezichten te zien bij Plaza Sportiva! We stellen ze graag even aan jullie voor.

Anne Ten Cate
Één van de nieuwe gezichten binnen Plaza Sportiva is Anne ten Cate! Zij sport inmiddels al ruim 2 jaren bij Plaza Sportiva en gaat nu het Open Gym team versterken.
Anne is 19 jaar oud en woont in Haren. In haar vrije tijd is zij veel bezig met sport, voeding en geniet zo af en toe van een goed feestje.
Op dit moment geniet Anne van een tussenjaar en vult zij haar tijd voornamelijk bij Plaza Sportiva en de klantenservice van NS.
Zij ziet jullie graag bij je volgende training bij Plaza Sportiva om jou te helpen je doelen te behalen!

 

 

 

Michiel de Haan
Michiel kennen jullie misschien al wel, hij stond al in de Open Gym sinds afgelopen september. Als stagiair keek hij voornamelijk mee met Sven en nu heeft hij het vertrouwen gekregen dat hij zelfstandig in de fitness zal staan! Michiel is 20 jaar oud en woont in Groningen. Hij is bezig met zijn laatste jaar van de studie Sport en Bewegen aan het Alfa College, volgend jaar wil hij beginnen met de studie Fysiotherapie om toe te werken naar zijn droombaan als Chiropractor.

Naast zijn huidige banen als bezorger bij Domino’s en Open Gym Coach bij Plaza Sportiva, houdt hij van reizen en ligt zijn passie bij Fitness, hij sport 5-6 dagen per week.
Dus heeft Michiel onlangs nog een pizza bij jou bezorgt en heb je nu wat advies nodig om die pizza er weer af te trainen, Michiel staat je graag te woord en helpt jou verder!

 

Sascha Blok
Sascha is 26 jaar oud, woont in Zuidlaren en is nu al een paar weken werkzaam bij Plaza Sportiva. Voordat Sascha bij Plaza Sportiva kwam werken, was zij werkzaam in de paardensport en bij verschillende evenementen als gastvrouw. Je kunt Sascha vinden achter de receptie als Front-office hostess en helpt je graag met al je vragen of bereidt een heerlijke kop koffie of smoothie voor je!
Naast haar werkzaamheden bij Plaza is Sascha ook bezig met het schrijven van haar afstudeerscriptie voor de opleiding Commerciële economie aan de Hanze Hogeschool. De rest van haar vrije tijd vult zij graag op met paardrijden, sporten en uitgaan.