Nieuwe les; Studio Booty!

12 mei 2023 | Nieuws

Het was goed om te horen dat er zoveel vraag is naar de Buik, Benen, Billen (BBB) lessen die werden gegeven op Koningsdag en Bevrijdingsdag! We zijn blij om aan te kondigen dat we vanaf 1 juli deze lessen structureel zullen aanbieden onder de naam ‘Studio Booty’. We hebben al meerdere trainers in dienst die deze les kunnen geven, waardoor we gemakkelijker kunnen schakelen bij vakanties of uitval van trainers.

De beenspieren en buikspieren zijn zeer belangrijke spiergroepen voor een gezond en sterk lichaam, en onze Studio Booty lessen zullen zich richten op juist deze spiergroepen.
Deze lessen zullen 45 minuten duren en worden meerdere keren per week aangeboden, waardoor je de mogelijkheid krijgt om deze lessen structureel te volgen en progressie te boeken!

Met de komst van Studio Booty zullen we ook afscheid nemen van een les die hierop lijkt, namelijk Tone. De Tone les stond één keer per week op het rooster en er waren geen back-up trainers waardoor uitval bij ziekte of vakantie onvermijdelijk was. Studio Booty is een vergelijkbaar alternatief die voor iedereen geschikt is!

We zijn nog bezig met het opstellen van het exacte rooster, maar vanaf juli kun je uitkijken naar de komst van Studio Booty op het rooster.