Open gym

Open gym

In onze ruime fitnesszaal van meer dan 900 vierkante meter, train je op de nieuwste fitnessapparatuur. Je hebt keuze uit zo’n 90 verschillende apparaten voor cardio- en krachttraining.

Train op je eigen manier of laat één van onze trainers een schema voor je opstellen. Benieuwd naar je progressie? Vraag onze trainers om een lichaamsanalyse uit te voeren op onze slimme weegschaal. Deze meet niet alleen gewicht, maar bijvoorbeeld ook vetpercentage, metabolische leeftijd en spiermassa.

eGym-Cirkel
In onze eGym-Cirkel doe je in slechts 30 minuten een complete work-out. De cirkel bestaat uit 8 intelligente krachttrainingstoestellen. Check in met je memberkey en zie waar jij de vorige keer bent gebleven. De apparaten onthouden namelijk op welk niveau je zit en door middel van een krachtmeting bepalen ze of tijd is voor wat extra trainingsgewicht. Op deze manier boek je progressie op een effectieve manier. Op het display van de apparaten worden tijdens de oefeningen persoonlijke trainingsinstructies gegeven, zodat jij blessurevrij je training doorloopt.

Nieuwe leden krijgen 8 weken gratis trainen op de eGym-Cirkel cadeau. Wil je daarna doorgaan met eGym? Upgrade je abonnement naar eGym Premium. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar.

Na je work-out
Ben je klaar met trainen? Zorg voor een optimaal herstel van je spieren en haal je proteïneshake bij de bar. Bestel je ‘m voordat je gaat trainen, dan staat ‘ie na je work-out voor je klaar.