header_08

Vergroot het effect van je trainingen

Enna van Duinen (46 jaar) heeft eigenlijk nooit veel gesport. Ze is in haar leven vaak ergens aan begonnen, maar net zo vaak weer afgehaakt. Totdat Enna besloot om te starten met Personal Training.

“Sinds ik ben begonnen met Personal Training is er veel veranderd. Mijn doel is gezond zijn en goed kunnen bewegen. Deze één-éénbenadering is een bijzondere ervaring. De Personal Trainer kijkt heel specifiek naar mij als persoon. Wat heb ik nodig? Hoever kan en durf ik te gaan in trainingen? Hoe eet ik? Hoe doe ik boodschappen? Alles wordt besproken en in kleine stappen aangepast naar een voor mij optimaal totaalpakket.” – Enna van Duinen

DE BELANGRIJKE STEUNPILAAR VAN PLAZA SPORTIVA

Heb jij hulp nodig om gemotiveerd te blijven sporten? Wil je sneller en makkelijker je doelen behalen? Dan is een Personal Trainer iets voor jou! Met een Personal Trainer vergroot je het effect van je trainingen. Hij of zij maakt je wegwijs in de verschillende technieken en disciplines. Samen stel je een programma samen dat jou op het lijf is geschreven. Voor meer informatie over Personal Training kun je contact opnemen via welkom@plazasportiva.nl

Wist jij dat je ook samen met iemand een Personal Trainer kan nemen? En dat je ook gewoon een keer mag kennismaken met een Personal Trainer bij Plaza Sportiva? Hierdoor kan personal training zelfs goedkoper zijn.

Ilse de Rooij (34 jaar) over haar ervaring met Marco Nijland

“Tijdens de trainingen kijkt hij naar je bewegingen. Hoe je loopt, rent en staat bijvoorbeeld. Sta jij altijd op twee benen of hang jij net als ik wel eens op een kant, als je staat te praten bijvoorbeeld? Marco is alert en wijst me erop dat ik niet alleen in de training, maar juist ook in het dagelijkse leven een goede houding moet aannemen. Marco kijkt verder dan de trainingen zelf. Hij legt verbanden met mijn houding en past daar zijn oefeningen op aan. Hij daagt je uit om het maximale uit de training te halen. Tijdens de hele training is hij geconcentreerd en nauwlettend aanwezig. Alle spiergroepen komen tijdens de trainingen aan bod. Marco zorgt behalve voor de inhoud, ook voor de juiste begeleiding en motiviatie. Het is een heerlijk gevoel dat er iemand is die me helpt en coacht in het behalen van mijn doel.”

 

MAAK NU GEBRUIK VAN ONS KENNISMAKINGSAANBOD

3 sessies persoonlijke training

Actieprijs € 49,- (normaal € 67,50)

personal-training