Voortaan Personal Protein bij de Plazabar!

4 augustus 2022 | Nieuws

Het is je vast al opgevallen. Sinds 1 augustus verkopen wij Personal Protein shakes!
Maar wat is Personal Protein en hoe gaat dit in zijn werk? Hier volgt een uitleg.
Personal Protein begrijpt dat je niet een grote pot of zak van 1 smaak eiwitshake wilt kopen om na een paar shakes de smaak al zat te zijn, daarom ligt hun focus op het voorzien van alle smaken waar jij behoefte aan hebt zonder aan grote zakken vast te zitten. Hun eiwitpoeders zijn neutraal en daarbij voeg je een ‘Flavour shot’ toe om de gewenste smaak te krijgen. Voor Plaza betekend dit dat wij geen zakken met eiwit poeder van smaken die niet zo populair zijn hoeven weg te gooien zodra ze over datum gaan. We hebben nu immers maar 2 soorten eiwitpoeders, normale Whey en Vegan eiwit poeder die we voor alle shakes gebruiken. Wij beginnen met 5 basissmaken die nu bij de Plazabar beschikbaar zijn.

Hoe werkt het nu precies?
1. Kies je eiwit.
Pure Whey eiwit poeder of Vegan Soy eiwit poeder

2. Kies je melk.
Halfvolle melk of Soja melk

3. Kies je smaak!
Wij hebben 5 basis smaken; chocolade, kokos, banaan, aardbei of vanille.

Naast het bestellen van je shake bij de Plazabar, kun je nu ook je eigen pakket samenstellen zodat jij ook thuis kunt genieten van je favoriete shakes! Een pakket bestaat uit 1kg eiwit poeder (keuze: vegan soy of pure whey) + 4 Flavourshots naar keuze (keuze uit meer dan 12 verschillende smaken!). Zo kom jij makkelijk aan je benodigde eiwit inname!
Tot slot kun je ook flavourshots en de 1kg eiwit poeders los kopen.

Een leuke tip, de flavourshots kun je ook gebruiken om door je magere kwark te doen of zelfs in je water om het wat smaak te geven. Deze flavourshots bevatten namelijk geen suikers, ideaal!