Ride studio

Studio Ride

Fiets op het ritme van de muziek in een 45 minuten durende work-out. Kies voor Studio Ride; een high intensity interval work-out. Of ga voor Classic Ride; spinnen zoals je gewend bent.

Studio Ride
Laat je meeslepen door de motiverende muziek tijdens deze High Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets. We geven je de nachtclub-ervaring; de muziek en neonverlichting laten je haast vergeten dat je aan het trainen bent. In deze les dagen we je uit om het maximale uit jezelf te halen. De intensiteitspieken worden afgewisseld met korte pauzes.

Classic Ride
Spinning zoals je gewend bent, maar dan op onze manier. Tijdens deze work-out gaat het om calorieën verbranden en fit worden. Je bepaalt zelf de intensiteit van je training. Op het scherm van de fiets houd je je inspanningen bij, bijvoorbeeld hartslag, calorieën, inspanningsvermogen en afstand.

First timer?
Ga je voor het eerst meedoen aan een Ride les? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent. Voordat de deuren van de studio open gaan, kun je vast een kijkje nemen in de zaal. Je trainer legt uit hoe de fiets werkt en wat je kunt verwachten de komende 45 minuten.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.