Vacature: Plaza Studio Manager

14 december 2021 | Nieuws

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team bij Plaza Sportiva komt versterken. Als Studiomanager ben jij de drijvende kracht en ambassadeur van Plaza Studio’s! Je bent een full focus service gericht organisatie talent waarbij de klantbeleving centraal staat, een teamplayer en weet iedereen, door jouw aanstekelijke enthousiasme, mee te krijgen. Het last minute aanpassen van het rooster, kundig beantwoorden van leden en collega’s met vragen, krakende hersenen over de meeste geschikte marketing actie… Hier draai jij je hand niet voor om. Zelfs niet wanneer dit tegelijkertijd gebeurt! Met een lach op je gezicht sta je iedereen te woord, ondersteun je de studio instructeurs en loop je altijd een stapje voor!

Plaza Studio’s
Je zult voornamelijk werken voor ons nieuwe label Plaza Studio’s. Onder dit label geven we groepslessen in drie studio’s: de HIT, de Ride en de Yoga studio. In Plaza Studio’s staat beleving voorop. De muziek, de neonverlichting en het enthousiasme van de trainers zorgen voor work-outs die alle verwachtingen overtreffen.

Ook jij draagt bij aan het creëren van deze optimale beleving. Met jouw oog voor detail en servicegerichte houding weet jij onze (potentiële) leden en instructeurs telkens weer te verrassen. Jij bent de brand ambassador van ons label Plaza Studio’s!

Waar ga je werken?
Plaza Sportiva is meer dan alleen een sportschool. Met ons team van fitnesstrainers, personal trainers en groepsfitness instructeurs helpen we onze leden op weg naar een gezondere leefstijl met meer beweging, betere voeding en een positieve mindset. Wij geloven dat mensen daar echt gelukkiger van worden. Ook voor ontspanning kan men bij ons terecht; met een zwembad, verschillende sauna’s en relaxruimtes kun je bij ons volledig ontstressen. Onze deuren zijn 7 dagen in de week geopend.

De functie
Je gaat je met name bezig houden met het door ontwikkelen van Plaza Studio’s waaronder marketing, plannen van lessen en personele bezetting. Daarnaast biedt je een maximale klantbeleving aan je collega’s van de groeps- en studio lessen. Je werkt nauw samen met de coördinatoren van de frontoffice en fitness.

Jij bent:
– Spontaan;
– Representatief;
– Stressbestendig;
– Flexibel;
– Zelfstandig;
– Pro-actief;
– Servicegericht;
– Jong (van geest).
– Accuraat.
– Communicatief sterk.

Jij hebt:
– Talent voor plannen en organiseren;
– Vergelijkbare aantoonbare ervaring;
– Een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
– Een hoge gun factor;
– Een stralende glimlach!
Een hospitality achtergrond is een pré.

Wat bieden wij je?
Wij bieden je een afwisselende baan voor rond de 24 uur in de week in een informele werksfeer. In je vrije tijd mag je gratis sporten in de meest complete leefstijlclub van Groningen. Het salaris is conform de fitnessbranche.

Ben jij degene die we zoeken, solliciteer dan vòòr 31 december 2021 door je cv, inclusief foto en een korte motivatie te sturen naar marco.peters@plazasportiva.nl.