Veilige omgeving

9 november 2022 | Nieuws

Er is een hoop te doen in de media over hoe veilig we ons voelen in diverse omgevingen. We denken dat het goed is daar een standpunt over te delen zodat iedereen weet hoe Plaza Sportiva in dit onderwerp staat.

Wij willen een prettige en veilige omgeving bieden voor zowel leden als medewerkers van Plaza Sportiva. We voeren een zerotolerance beleid waar het om fysiek of verbaal geweld gaat of waar grenzen overschreden worden m.b.t. het contact maken of zoeken tussen leden onderling of tussen medewerkers en leden. We willen ook niet in een discussie terecht komen of iets met of zonder toestemming gebeurd, lichamelijk contact in bijvoorbeeld sauna’s en zwembad is daarom verboden.

Zerotolerance betekent in dit geval een royement van het abonnement en een verbod om terug te keren als lid van Plaza Sportiva. Vanzelfsprekend zullen we altijd hoor en wederhoor toepassen na een melding en adviseren we waar nodig de juiste autoriteiten in te schakelen omdat onze arm reikt tot aan de voordeur van Plaza.

Mocht je je ooit bedreigd voelen of onjuist bejegend, meld dit dan altijd direct bij de medewerkers van Plaza Sportiva. Zij kunnen en zullen handelen waar nodig. Mocht je dat spannend vinden of je denkt dat je daar je verhaal niet kwijt kan, mail dan naar marco.peters@plazasportiva.nl. Marco zal dan contact met je opnemen om je verhaal aan te horen en te bepalen wat de vervolgstappen moeten zijn.

Laat helder zijn dat we vinden dat iedereen gerespecteerd moet worden als mens, ongeacht geloof, geslacht, afkomst, overtuigingen en wat zo meer.