We sluiten de club, maar blijven in beweging!

20 december 2021 | Nieuws

Net als jullie zijn we geschokt over de tijdelijke sluiting van de sportscholen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die we hebben genomen is het helaas niet anders en zullen ook wij onze deuren moeten sluiten tot 14 januari 2022. In deze nieuwsbrief informeren we jullie verder over het aanbod van online lessen en dagelijkse workouts zodat jullie kunnen blijven sporten!

Online lessen
Vanaf woensdag 22 december gaan we weer starten met het livestreamen van lessen via Facebook. Denk aan lessen zoals Bodypump, Yoga en eventueel GRIT. Tot die tijd kun je de eerdere lessen nog steeds terugkijken via facebook.com/plazasportiva. Ook als je geen Facebookaccount hebt. We zijn druk bezig om het rooster rond te krijgen, houd je Sportivity app in de gaten!

Morning workouts met je fitness trainer
Structuur en regelmaat is belangrijk om gemotiveerd te blijven, en we helpen je er graag mee! Naast de groepslessen die we online aanbieden kun je ook meedoen met een workout van 30 minuten door een fitness trainer via Zoom. Vanaf woensdag kun je dus ook reserveren voor een morning workout, iedere werkdag om 9:15 uur. Meld je aan via de Sportivity app en je krijgt vlak voor de training een persoonlijke link toegestuurd. Je doet live mee en kunt na afloop je fitness trainer om advies en tips vragen m.b.t. sport en beweging. Dit wordt je ideale ochtendroutine waarin persoonlijke begeleiding en actief bewegen centraal staat!

Compensatie
Of en hoe we gaan compenseren, kunnen we nu nog niet zeggen. Compensatie mogelijkheden zullen vergelijkbaar zijn met die van voorgaande lockdowns, meer informatie zal hierover volgen. Op dit moment steken we alle energie in het aanbieden van online lessen en alternatieven.

Parkeerabonnementen
We hebben alle parkeerabonnementen per direct stopgezet tot 14 januari 2022. Tot die tijd kun je dus geen gebruik maken van je parkeerpas. Kom je toch parkeren in de garage, koop dan een kaartje. Voor december heb je reeds het abonnement betaald. Daarom betaal je niet voor de maand januari. Pas eind januari incasseren we voor de maand februari.

Bevriezingen
Het is niet mogelijk om je abonnement voor de komende maand te bevriezen. Dit geldt ook voor de leden die al een bevriezing hadden i.v.m. de invoering van de QR-code. We kunnen namelijk geen onderscheid maken en hanteren dezelfde regeling voor iedereen. We hopen jullie te kunnen stimuleren om te blijven bewegen en bieden daarom een ruim aanbod aan online groepslessen. Ook voor de solo-sporters is het vanaf woensdag mogelijk om iedere dag een ochtend workout te doen met persoonlijke begeleiding en tips. Alle bevriezingen (m.b.t. corona en QR-code) komen dus te vervallen en jullie worden later geïnformeerd over de compensatieregeling.

Personal training buiten de club
Buiten les geven is slechts toegestaan aan 2 personen. Met een club van +2000 leden is het helaas erg lastig om voor iedereen een buiten les aan te bieden. We willen niemand uitsluiten en daardoor is het voor ons niet haalbaar om outdoor workouts te geven. Wil je toch graag buiten een training volgen? Personal training buiten de club is wel mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden voor een personal training pakket en stuur een mail naar welkom@plazasportiva.nl.

Telefonische bereikbaarheid
Vanaf morgen zijn we telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 11:30 uur. Uiteraard kun je ons ook altijd mailen met je vragen. Mail naar welkom@plazasportiva.nl en we doen ons best om je mail binnen een dag te beantwoorden.

We hadden jullie graag persoonlijk gezien om jullie fijne feestdagen te wensen. Helaas is het niet anders en zien we jullie maar al te graag volgend jaar. Voor nu wensen we jullie alvast een hele fijne kerst en een gelukkig en gezond nieuwjaar!

We hopen van harte dat we jullie weer kunnen ontvangen vanaf 14 januari.