We zijn weer open!

18 januari 2022 | Nieuws

Vanaf zaterdag 15 januari verwelkomen we je weer bij Plaza Sportiva! In deze nieuwsbrief lees je over wat je kan verwachten van de heropening.

 

We willen jullie via deze nieuwsbrief alvast bedanken voor de steun van de afgelopen maand. Niet te geloven dat we inmiddels al 3 lockdowns hebben overleefd. Dankzij jullie zijn we er nog en we zijn blij dat deze lockdown van korte duur was. We proberen jullie ook deze keer zo goed mogelijk te compenseren, daarover later meer.

Openingstijden en groepslessen
We hanteren weer de reguliere openingstijden. Maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 23:00 uur en in het weekend van 8:00 uur tot 17:00 uur. We proberen weer zoveel mogelijk groepslessen toe te voegen aan het rooster. Het is nog even schakelen omdat we direct de deuren weer mogen openen, maar we doen ons best om het rooster weer zo compleet mogelijk te krijgen. Houd vooral de Sportivity app in de gaten om te zien welke lessen er gepland staan en schrijf je in! Reserveren kan via Sportivity vanaf 72 uur voordat de les begint. Ook maak je weer reserveringen voor het zwembad. Reserveren voor de fitness en sauna is niet nodig. 

 

 

De kleedkamers en douches zijn ook open! Maak je hier liever geen gebruik van i.v.m. eventuele drukte? Je kunt uiteraard ook je waardevolle spullen in de lockers in de hal bewaren, zodat geen gebruik hoeft te maken van de kleedkamer.

 

QR-code en bevriezing
Bij binnenkomst scannen we weer je QR-code en controleren we je identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs. Wanneer je geen gebruik maakt van de QR-code, dan mag je weer je abonnement laten bevriezen. Stuur ons een mailtje met je naam zodat we de bevriezing weer opnieuw voor je kunnen instellen.

 
Basisregels Plaza Sportiva
Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we de sportschool open kunnen houden door ons aan de basisregels te houden. Dit betekent, mondkapje op als je je verplaatst binnen de sportschool. Bij binnenkomst was je je handen, laat je je QR-code scannen en ID-bewijs zien. Het mondkapje mag af tijdens het sporten. Vertrek je weer? Doe dan je mondkapje weer op! Denk ook om anderen, geef elkaar de ruimte en maak de fitnessapparaten en het materiaal schoon met desinfectiemiddel wanneer je deze hebt gebruikt.
 
 
 
 

Compensatie op abonnementsgelden
In de loop van volgende week zullen we jullie weer informeren over de compensatieregeling. Deze zal vergelijkbaar zijn met de compensatieregeling van voorgaande lockdowns. Hier zullen we een aparte nieuwsbrief aan wijden.

Parkeerkaarten zijn weer actief
Voor alle leden die een parkeerkaart hebben, deze zijn sinds vandaag allemaal weer geactiveerd! Je kunt dus direct weer gebruik maken van je parkeerabonnement. Halverwege december 2021 hebben we alle parkeerabonmementen bevroren en hebben we de maand januari niet doorbelast. Pas eind januari betaal je weer voor het parkeerabonnement voor de maand februari.

 
Plaza Bar to go
Helaas, de horeca moet nog even wachten totdat ze open kunnen. Dat betekent ook voor Laifood en de Plaza Bar dat deze gesloten blijven. Uiteraard kun je wel afhalen! Bestel je koffie of shake bij de Plaza Bar of kies voor een heerlijke maaltijd bij Laifood.

Als je na het lezen van deze nieuwsbrief nog steeds met vragen zit, kun je altijd contact met ons opnemen.

We zien je graag snel weer!