Yoga

Yoga

De oefeningen die je doet tijdens een yogales zijn gericht op flexibiliteit, kracht, coördinatie en mobiliteit. Je hoeft niet eens lenig te zijn om een yogales te kunnen volgen. Elk lichaam is anders en onze trainers zijn ervaren om les te geven aan elk niveau.

Kies je voor een intensieve work-out of complete ontspanning? Yoga geeft je het beste van twee werelden.

Yoga Fundamentals
Een yogales geschikt voor alle niveaus. De focus ligt op de basis van de yogahoudingen. Het hele lichaam komt aan bod en er is veel aandacht voor hoe je een houding, passend bij jouw lichaam, veilig uitvoert.

Slow Flow Yoga
Ook aan Slow Flow Yoga kun je meedoen als zowel beginner als gevorderde. Verschillende yogahoudingen worden op een rustig tempo achter elkaar gezet. Zo ervaar je het gevoel van een flow, waarbij het hele lichaam aan bod komt.

Strong Flow Yoga
Deze yogales is geschikt wanneer je vaker aan yoga hebt gedaan en de basis onder de knie hebt. De houdingen volgen elkaar sneller op en kenmerken zich door een hoge intensiteit. Deze les daagt je fysiek uit.

Yoga Recharge
Yoga Recharge is geschikt voor alle niveaus. In een laag tempo doe je een beperkt aantal houdingen. In deze les ligt de aandacht op fysiek en mentaal herstellen en ontspannen.

First timer?
Ga je voor het eerst meedoen aan een yogales? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent. Voordat de les begint, kun je vast een kijkje nemen in de studio. Je trainer legt uit wat je kunt verwachten van de les en welke materialen je nodig hebt.