Zwemmen zonder reservering

9 maart 2022 | Nieuws

Naar aanleiding van een toename in klachten betreffende het reserveren voor het zwembad, hebben we alle mogelijkheden besproken en besloten dat het zwembad weer zonder reservering toegankelijk zal worden! Let op, dit gaat in vanaf Maandag 14 maart. Tot die tijd moet je nog steeds een plekje in het zwembad reserveren!
We willen iedereen de mogelijkheid bieden om lekker baantjes te trekken in ons mooie zwembad en wij geloven dat dit het beste zal gaan zonder reservering maar wel met de lijnen in het water.

Het loslaten van de reserveringen levert meer vrijheid op, maar kan ook zorgen voor drukke momenten wanneer er meerdere mensen zijn die willen zwemmen.
Respecteer elkaar en communiceer met elkaar of je bijvoorbeeld bij iemand in de baan mag meezwemmen, of hoelang iemand nog van plan is te zwemmen. Het kan dus zijn dat je even moet wachten voordat jij kan zwemmen en we vragen daarvoor om jullie begrip.

Daarnaast zijn er nog steeds momenten gepland wanneer het zwembad niet toegankelijk is, bijvoorbeeld tijdens de zwemlessen van Optisport op woensdagmiddagen en zaterdagochtenden, en er staan nog Aquafit lessen op het rooster. Houd dit dus wel even in de gaten zodat je niet voor verrassingen komt te staan.